M. CAVENDISHWEG 83

MEER
Meer over deze bedrijfsruimte

Winkelruimte Almere Oosterwold te huur:
per direct beschikbaar

De winkelunit bevindt zich in het gloednieuwe Winkelcentrum Oosterwold in Almere. Het winkelcentrum is makkelijk bereikbaar met de auto en er is veel parkeergelegenheid voor de deur.

Deze bedrijfsruimte is 97 m2 groot en bedraagt een huur van €2.100 per maand (ex BTW en ex servicekosten). De servicekosten bedragen €80 (ex BTW).

Het nieuwe Winkelcentrum Oosterwold

De bouw van Winkelcentrum Oosterwold ging van start in september 2021. Op deze locatie in Almere Hout zijn diverse winkelruimten gecreëerd. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u hier terecht bij een Aldi en een Albert Heijn. Deze AH is het zesde filiaal van Bun in Almere en tevens een supermarkt vol vers, gemak en voordeel. Deze supermarkt is de eerste winkel die in dit winkelcentrum haar deuren opende op 12 april 2022. Ook vindt u in het winkelcentrum een Kruidvat en een Action op steenworp afstand van elkaar. De overige ruimten worden gevuld door gemakswinkels.

Ondernemen in Almere Oosterwold

Oosterwold is een unieke, groene omgeving waar veel te doen en te zien valt. Oosterwold biedt iedereen kansen om te bouwen aan de toekomst. Of het nu voor eigen toekomst is of voor die van anderen. Het kan allebei. Het bijzondere stuk grond is de ultieme plek voor doe-het-zelfgebiedsontwikkeling. Denk aan het bouwen van een ontwerpen en bouwen van een huis, het meewerken aan stadslandbouw of aan het tonen van inzet voor een leefbare omgeving voor mens, dier en natuur.

Specificaties winkelruimte

 • Multifunctionele ruimte
 • Onderdeel van winkelcentrum met onder andere een Albert Heijn, Aldi, Action en Kruidvat
 • Makkelijk bereikbaar, direct aan de A27
 • Ruime parkeergelegenheid
 • Oppervlakte van 97 m2

De foto's zijn van de gehele ruimte welke in januari 2024 zijn gesplitst.

Winkelruimte huren in een gloednieuw winkelcentrum?

Bent u geïnteresseerd in het huren van de winkelruimte in Winkelcentrum Oosterwold? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken
Huurprijs (per maand) €262.50
Vierkante meters 97 m2

Wil je meer informatie?

 • Locatie

  Almere

 • Huurprijs

  262.50