DE AREND 3

MEER
Meer over deze bedrijfsruimte

Winkelruimte huren in Kampen:
per direct beschikbaar

De winkelunit bevindt zich in het gloednieuwe gedeelte van Winkelcentrum Stationskwartier in Kampen. Deze bedrijfsruimte is 150 m2 groot en bedraagt een huur van €2.850 per maand (ex BTW en ex servicekosten).

Winkelcentrum Stationskwartier

Met het aanwezige winkelaanbod met een Albert Heijn, Kruidvat, Aldi, Hema, Primera en Gall & Gall is het het belangrijkste winkelcentrum voor dagelijkse boodschappen in de gemeente Kampen. Bovendien kenmerkt winkelcentrum Stationskwartier zich door een uitstekende bereikbaarheid per auto, fiets en openbaar vervoer. Voor de deur is ruime parkeergelegenheid.

Groeiend Kampen

De Overijsselse stad Kampen is gelegen ten westen van Zwolle met een directe verbinding met de N50 en NS-station Kampen Zuid. Kampen is een populaire en drukbezochte stad en tevens een stad met veel inwoners. Het inwonersaantal is de afgelopen decennia toegenomen tot circa 37.000 inwoners in het directe marktgebied. Hiervan wonen er 27.410 inwoners in het directe marktgebied (bron: CBS, 2021). In de komende jaren groeit het aantal inwoners in de directe omgeving met circa 6.550 inwoners (bron: Gemeente Kampen, 2022). Het centraal gelegen en uitstekend ontsloten winkelcentrum Stationskwartier zal dan ook voor deze inwoners het belangrijkste winkelgebied worden.

Specificaties winkelruimte

  • Ruimte helemaal zelf in te richten, eventueel in overleg
  • Makkelijk bereikbaar
  • Ruime parkeergelegenheid
  • Oppervlakte van 150 m2

Winkelpand huren in Kampen?

Geïnteresseerd in het huren van een winkelruimte in Winkelcentrum Stationskwartier in Kampen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Kenmerken
Huurprijs (per maand) €228
Vierkante meters 150 m2

Wil je meer informatie?

  • Locatie

    Kampen

  • Huurprijs

    228