Tiel

Kwelkade

BUN PROJECTONTWIKKELING IS IN DECEMBER 2021 EIGENAAR GEWORDEN VAN DE VOORMALIGE ALDI-LOCATIE MET BIJBEHOREND PARKEERTERREIN. GELEGEN AAN DE KWELKADE 51 TOT AAN DE VOET VAN DE OPHEMERTSEDIJK.

Het oude Aldi terrein is door Bun overgekocht voor de ontwikkeling van nieuwbouwwoningen. Vanwege de grote vraag naar betaalbare woningen in Tiel en omgeving is het voornemen om het oude Aldi terrein te herontwikkelen.

 

Bouwplan

Bun is in samenwerking met de gemeente Tiel bezig met het opstellen van een ontwikkelplan welke voldoet aan de vraag uit de markt, de locatie en de eisen vanuit de gemeente.
Deze bijzondere locatie aan de Kwelkade met uitzicht op de Waal, verdient een passende uitstraling en invulling. Dit moet zorgen voor een opwaardering van de deze prachtige locatie aan de waal en de wijk.

Ontwikkelingen

Tijdens de sloopfase zijn eerste opstallen gesloopt en gesaneerd.
De rest zal tijdens de bouwrijpfase gesloopt en gesaneerd worden. Het gaat hier om de bebouwing aan de woningen Kwelkade 27 en Dijkstraat 2/4/6.

Samenspraak

Zowel als omwonende of als belanghebbende gaan wij ervan uit dat u graag meer wilt weten over de plannen van dit nieuwe project.
Daarom willen wij u graag inzicht geven in onze plannen en bieden u dan ook dit platform aan om informatie in te zien. Daarnaast willen wij ook een participatie avond gaan organiseren waarin wij de buurtbewoners hun ideeën laten uitspreken. De planning hiervoor volgt binnenkort.
Vragen en/of opmerkingen?

Wij zijn enthousiast over de locatie en we zijn er trots op dat wij een positieve bijdrage kunnen leveren aan de omgeving en aan de Gemeente Tiel. Wij zijn nu al nieuwsgierig naar het eindresultaat en wij hopen u als buurtbewoner ook. Heeft u verdere vragen of opmerkingen over de ontwikkeling in Tiel? Vul dan onderstaand formulier in.

Wil je meer informatie?